Over ons

JOAK: Johan Oosterloo en Anneliese Kranenborg

Wij zijn Johan Oosterloo en Anneliese Kranenborg en samen vormen wij JOAK. We zijn echte troubleshooters op het gebied van vastgelopen projecten, complexe vraagstukken en interim-management. Onze grootste kracht is in te leven en mee te denken met zowel mens als organisatie. Daarbij geloven we in de zelfsturende vermogens van de mens en open communicatie.

 

 Johan Oosterloo                                                                                                           Anneliese Kranenborg


Over onze achtergrond

Met een achtergrond in HRM, management en organisatiekunde, richtten we in 1999 JOAK VOF op, ons organisatieadviesbureau. We kunnen bouwen op een ruime ervaring op alle fronten:

 

  • Management en HRM
  • Interim-management
  • Projectbegeleiding
  • Coaching & counseling
  • Organisatieonderzoek en –advies

 

Kennis is natuurlijk niet alles; gevoel voor intermenselijke relaties en het communicatief maken hiervan moet je als tweede natuur in je hebben. En daarnaast een continue nieuwsgierigheid en passie voor het vak. En daar kunt u van op aan!

 

Wij werken vanuit Hengelo en Voorthuizen.

We worden overal in het land gevonden en we vinden overal onze weg; samen iets oplossen geeft energie, kracht en kansen voor de toekomst.

 

Komen we binnenkort naar u?