Organisatieontwikkeling

JOAK richt zich voornamelijk op organisatieontwikkelingen bij stagnerende bedrijfsprocessen of wanneer er sprake is van conflicterende situaties. Ook een te hoog ziekteverzuim, verloop van personeel en achterblijvende resultaten vragen om een acute ingreep in de organisatie. JOAK houdt de organisatie onder loep en vormt de aanwezige problematiek om tot nieuwe kansen voor de onderneming.

 

Voor ieder probleem een oplossing

Organisatievernieuwing, organisatieontwerp en cultuurverandering; daar is onze aanpak op gestoeld. Omdat bedrijfsprocessen overal anders zijn, leveren we altijd maatwerk. Eerst analyseren we de situatie en daarna gaan we meteen aan de slag. U kunt ons op alle conflictgebieden inzetten:

 

  • SamenwerkingsproblematiekWaar ligt de balans tussen samenwerken en rivaliteit, zeker in een commercieel bedrijf?
  • Motivatieproblematiek – Hoe houd ik mijn medewerkers gemotiveerd en zorg ik dat ze de bedrijfsregels en –cultuur respecteren?
  • Verantwoordelijkheidsproblematiek – Als niet alle neuzen meer dezelfde kant op staan, hoe lijm je dan de breuk in de organisatie?
  • Communicatie- en informatieproblematiek – Wat te doen wanneer veranderingen niet door de medewerkers worden geïmplementeerd?
  • Klantontevredenheid – Klachten door fouten of een te trage doorloop van processen? Hier ligt uw winst, dus krijg grip op het proces.

 

Uw bedrijf weer op de rit

Hulp nodig bij het opnieuw vormgeven aan interne bedrijfsprocessen? Vertrouw dan op onze professionele, effectieve aanpak. Als u contact met ons opneemt, vertellen we u graag meer.